diumenge, 10 d’abril del 2011

Comencem el Circuit Català de Curses de Muntanya

Aquest cap de setmana es donava l'inici a la temporada oficial catalana amb la primera prova del Circuit Català amb la disputa de la V Cursa Alta Segarra de Sanaüja. La cursa amb 24.3 kilòmetres de pujades i baixades constants, tenia la sortida i arribada a la plaça major, amb grallers i gegants per donar la sortida a les nou en punt del matí als 250 inscrits. La veritat és que el nostre equip ja es podia haver quedat a casa perquè només  un Matxacuca va poder disputar i finalitzar la cursa, en Joan Pi. En Roberto Sancho amb grip ja no es va desplaçar, en Jordi Palet amb un braç enguixat tampoc va anar i només van participar l'Òscar Carrasco i en Joan Pi.
Des dels primers metres l'Òscar Carrasco va pendre la iniciativa de la cursa i només Javi Delgado, Josep Mª Pijuan, Josep Cuadrat i Josep Viñas el van poder seguir. Peró malauradament al km 3 es va torçar el tormell quan liderava la cursa i finalment va abandonar. El grup de favorits van continuar junts però cap al km 12 Josep Mª Pijuan va fer un canvi de ritme que només van poder seguir d'aprop Javi Delgado i Pere Aurell que va fer una cursa de menys a més i va acabar remuntant fins a la segona posició. Victòria clara del campió de la Copa i del Circuit 2010, Josep Mª Pijoan del Borges Trail que es va imposar amb un temps de 2h09'40", seguit de Pere Aurell del Diedre a 2'30" i tercera posició per a Javi Delgado del Spiridon a 2'42". En noies victòria per a Mònica Ardid amb 2h32'22" seguida d'Esther Hernandez a 4'14" i Laia Andreu a 9'39".
El nostre Matxacuca Joan Pi que s'estrenava amb les curses de muntanya va finalitzar el 154 de la general absoluta i el 46 de la seva categoria amb un temps de 3h32'54", i marxava amb un bon regust de boca després de testar les adictives curses de muntanya.
Teniu els resultats de la cursa al següent enllaç:  Classificacions
Res més per aquesta setmana, en breu publicarem un article sobre la visita de la setmana passada a les instal·lacions de Lurbel, a Ontinyent, on els seus responsables ens van mostrar l'interior i el procés de fabricació dels seus productes.

Notícies breus del cap de setmana

26a Marathon des Sables:  El dissabte 9 d'abril va finalitzar la Marathon des Sables, finalment Emma Roca no ha pogut amb la francesa Laurence Klein que s'ha imposat a la catalana amb 49' de diferència. Tercera la també francesa Sonia Furtado. Monica Aguilera, campiona de l'any passat finalment ha finaltizat a la cinquena posició. En homes victòria pel marroquí Rachid El Morabity que s'ha imposat per només 7' al també marroquí Mohamad Ahansal, tercer el jordà Salameh Al Aqra a 45'. Tota la informació de la cursa a: http://www.darbaroud.com/

1a cursa del Parc de les Pedreres de Girona: Primera edició d'aquesta cursa de muntanya popular amb 12'9km que transcorre pel parc del mateix nom. Forts desnivells i bones vistes de la ciutat de Girona. La victòria ha estat per a Toti Bes amb un temps de 49'18". Segon Jordi Rabionet amb 50'02" i tercer Rafa Cañizares amb 50'35". En fèmines victòria per a Cristina Martin, seguida de Silvia Cherino i Carme Sabench. Classificacions.. Més informació de la cursa http://cursadelparcdelespedreres.blogspot.com/

La Talaia, cursa de muntanya: Nova edició d'aquesta cursa que es disputa a Vilanova i la Geltrú. Amb 200 participants per recórrer els 22km d'aquesta cursa. Victòria per a José Lozano amb un temps de 1h46'16 seguit de Xevi Guinovart del Diedre i de Xavier Vicente de UEC Anoia. Teniu totes les classificacions a: