diumenge, 28 d’agost del 2011

Èxit de participació de Sa Guilla

Amb les inscripcions limitades a 250 corredors i exhaurides dies abans a la celebració de la cursa, així es donava el tret de sortida a una nova edició de Sa Guilla. Un gran èxit de participació en aquesta tercera edició i amb corredors importants a la línia de sortida com Marc Pinsach, Armand Crosas i els nostres Matxacuques Roberto Sancho, Òscar Carrasco, Josep Labrador. A les 08:30 es donava la sortida, per davant els 19km i prop de 1000m de desnivell positiu. Ja des dels primers kilòmetres els màxims favorits a la victòria final es van escapar de la resta de corredors, en Marc Pinsach, l'Armand Crosas, en Roberto Sancho i l'Òscar Carrasco, seguits de ben aprop per en Jordi Lopez i la resta de corredors. A meitat de cursa en Marc continuava líder  seguit a poca distància de l'Armand Crosas i en Roberto després d'un gran descens a la segona baixada tornava a tenir opcions a la victòria final. Darrera d'ells l'Òscar Carrasco ja més distanciat i que també havia obert forat per darrera seu amb en Jordi Lopez i en Dani Bardalló. Per darrera d'ells en Josep Labrador, fent una cursa de més a menys va anar remontant posicions progressivament. Amb aquesta situació el trio capdavanter enfilava les primeres rampes cap a Pedralta, amb diversos atacs entre en Roberto i l'Armand durant els darrers kilòmetres, que no van donar resultat fins a pocs metres de l'arribada.
Al final resultat ajustat entre els tres primers, victòria per a Marc Pinsach que va saber administrar molt bé l'aventatge aconseguida en els primers kilòmetres i establia un nou rècord amb 1h42'12". Segona posició per Roberto Sancho a 20" del primer i a pocs segons, tancant el podi l'Armand Crosas.
En categoria femenina gran victòria de la corredora del Matxacuca Isabel Bielsa que va dominar la cursa des del principi i es va imposar amb autoritat. Segona posició per a Adriana Grosu. I tercera posició per a la jove corredora vasca Leire Fernandez, amb un gran futur per davant en aquesta especialitat. Aquesta corredora juntament amb la seva familia s'han desplaçat des del País Vasc per disputar la nostra cursa com ja van fer al desembre passat a la Marató de l'Ardenya. I provablement hagin estat els corredors que des de més lluny hagin vingut per fer la nostra cursa. Si voleu seguir els progressos d'aquesta jove corredora aquí teniu un enllaç als seus vídeos: http://www.youtube.com/user/mixin1998

Sa Guilla es consolida en el calendari com a cursa de referència, inscripcions exhaurides i un gran nivell demostrat dels participants, els cinc primers corredors han rebaixat el temps de l'any passat. Des del nostre blog volem agrair la vostra participació a tots i us esperem l'any vinent.
Resultats Sa Guilla:
1 PINSACH RUBIROLA, Marc        DYNAFIT            1:42:12
2 SANCHO MARTINEZ, Roberto   MATXACUCA     1:42:32 a 20 seg.
3 CROSAS SALVANS, Armando    HEMIC                 1:42:47 a 35 seg.
4 CARRASCO GIRÀLDEZ, Òscar   MATXACUCA    1:45:36 a 3:24 min.
5  BORDALLO ROVIRA, Dani        UE VIC                 1:47:01 a 4:49 min.
6  LOPEZ RAMOT, Jordi                ESCOLETA BTT   1:48:57 a 6:45 min.
7  VERDAGUER MALLOL,           Jordi  AE DIEDRE  1:51:05 a 8:53 min.
8  LABRADOR LUNA, Josep         MATXACUCA      1:51:56 a 9:44 min.
9  ALTAYO VINYALS, Enric         CT SABADELL     1:55:58 a 13:46 min.
10  ALMENDROS SALAS, Josep  BICIS ESTEVE      1:56:54 a 14:42 min.

1 BIELSA CACERES, Isabel           MATXACUCA             2:25:31
2 GROSU, Adriana                                                             2:42:37
3 FERNÁNDEZ ABETE, Leire         URDABURU       2:44:22
4 NOVELL AULEDA, Sara              CE SANT CELONI        2:44:54
5 PUIG RICH, Núria                                              2:56:04

I avui diumenge amb la disputa de la cursa de btt Es Pollastre que ha guanyat Marc Trayter, s'ha decidit l'Indiketa de Ferro 2011. Victòria per  Armand Crosas que s'ha imposat per davant del guanyador de l'any passat Òscar Carrasco del Matxacuca. En tercera posicó en Jordi Lopez que repetia posició. En breu publicarem la crònica de l'Indiketa de Ferro. De moment teniu tots els resultats a http://terraindiketes.tk/