dilluns, 31 de gener de 2011

Comencem l'any fent podi a Sta. Coloma de Farners

Aquest cap de setmana es va disputar la I cursa de muntanya Pirates del Rocar, a Santa Coloma de Farners, formant part de la II marxa de btt Pirates del Rocar. L'organització a càrrec del Club Ciclista Farners havia preparat una cursa de muntanya aprofitant el recorregut de la volta curta de btt. Un circuit de 19km i 620m de desnivell positiu que els corredors van fer em poc més 1h20, un recorregut atractiu sobretot els últims kilòmetres i exigents, sense descansos i que va ser molt ben rebut pels corredors. A més la cursa va tenir una participació de nivell amb corredors importants com Pere Arco i els corredors d'ultrafons com Marc Carós, guanyador de l'Ultra Trail Emmona 2010 de St.Joan de les Abadeses. La corredora Olga Mankó, guanyadora de la Marató de l'Ardenya 2010 entre moltes altres curses i la corredora Marta Prat, guanyadora de l'Ultra Trail Emmona de Sant Joan i de II Ruta de las Doramas a Gran Canaria entre moltes altres curses. També comptava amb la participació del nostre equip Matxacuca.
Aquesta cursa va ser el tret de sortida per la preparació de la temporada 2011 pels matxacuques Josep Labrador, Jordi Palet, Quico Amador i l'Òscar Carrasco. Al final el temps va donar una treva matinal i vam tenir un matí assoleiat i amb bona temperatura. Els nostres corredors van demostrar un bon estat de forma després del descans hivernal i van aconseguir un nou podi a càrrec de l'Òscar Carrasco que va finalitzar a tercera posició. En Josep Labrador va finalitzar a la sisena posició, en Jordi Palet a la 24a i en Quico Amador a la 41a posició. La victòria va ser per a Marc Carós del Diedre, seguit de Pere Arco en homes i en dones victòria d'Olga Mankó seguida de Marta Prat i Jordina Serrat.

La classificació final va ser:
1.- Marc Carós                  01:22:46
2.- Pere Arco                     01:25:37
3.- Òscar Carrasco            01:26:09
4.- David Alsina                 01:27:35
6.- Josep Labrador            01:30:23

1.- Olga Mankó                01:51:05
2.- Marta Prat                   01:51:52
3.- Jordina Serrat              02:07:52

Cursa molt ben organitzada i una bona iniciativa aprofitant la infraestructura de la prova de btt per fomentar aquest esport que està guanyant aficionats dia a dia. Desitjem que en un futur hagi una segona cursa de mutanya a Sta.Coloma de Farners.
Totes les classificacions de la cursa a i els tracks a:  http://ccfarners.blogspot.com/

2 comentaris:

JR ha dit...

Enhorabona a tots els integrants del equip i als participants de la cursa, especialment a en Josep Labrador, que últimament ha estat un xic tocat de genolls

Curses Matxacuca ha dit...

Hola JR,
Moltes gràcies pels ànims i respecte al Labra, aquest any serà la revelació de la temporada. El portarem amb cotonets i el farem entrenar amb seny!
Arreveure,

Òscar