dilluns, 6 de desembre del 2010

Marató i Mitjamarató de l'Ardenya 2010

Primer de tot felicitar a tots els corredors que han participat en aquesta primera edició i per la gran acollida en general que ha tingut tant la Marató com la Mitja i no ens oblidem de la Cursa Popular. Moltes gràcies a tots, i us esperem l'any vinent. Estem oberts a qualsevol sugerència o crítica, per intentar millorar la pròxima edició. Us deixem amb aquesta la crònica de la jornada.
Ahir al matí es va celebrar la primera edició de la Marató de muntanya l’Ardenya. La competició es va disputar en un dia gris i relativament fred, però això no va desanimar els gairebé 400 participants que van prendre la sortida en algun dels tres recorreguts dissenyats: la marató (42 Km), la mitja marató (21 Km) i la cursa popular (10 Km).
La sortida es va donar a les 8:30h per a la marató i en intervals de trenta minuts per a la resta de curses. Així doncs, els corredors van començar a endinsar-se al cor de l’Ardenya tot recorrent llocs tan emblemàtics com el camí del Balcà, els Carcaixells, Sant Baldiri, Can Cabanyes o el Puig de les Cols.
Els primers en arribar van ser els participants del recorregut més curt, la cursa popular, encapçalats per Josep Teixidor (AE DIEDRE). Poc desprès començaren a aparèixer els participants de la mitja marató amb Javi Delgado (CEVDM SPIRIDON TRAIL), Oscar Carrasco (MATXACUCA) i Sergi Boix (BICIS ESTEVE) al capdavant. Finalment, quan el cronòmetre marcava poc més de 4 hores, van entrar al poliesportiu els primers maratonians: Roberto Sancho (MATXACUCA) i Jordi Caba (CE LLORENÇÀ). La tercera posició va ser per a en Miquel Bertran. D’aquesta manera, la classificació definitiva ha estat:

Marató - Homes
1. Roberto Sancho (MATXACUCA) - 4:05:47
2. Jordi Caba (CE LLORENÇÀ) - 4:06:10
3. Miquel Bertran - 4:17:08
Marató - Dones
1. Olga Mankó - 5:20:19
2. Maria de Montanyans Casanova - 5:21:12
3. Charo Rodriguez - 5:24:45

Mitja marató - Homes
1. Javi Delgado (CEVDM SPIRIDON TRAIL) - 1:33:41
2. Oscar Carrasco (MATXACUCA) - 1:40:05
3. Sergi Boix (BICIS ESTEVE) - 1:46:06
Mitja marató - Dones
1. Mercè Magem - 2:12:52
2. Leire Fernandez (URDABURU) - 2:18:43
3. Pilar Gutés - 2:18:50

Les classificacions completes de les tres curses ja es troben disponibles al blog de la marató a l'apartat inscripcions o   http://www.maratoardenya.tk/ . En breu, penjarem les fotografies que tinguem.

5 comentaris:

Rafarunner ha dit...

¿Podremos tener fotos y clasificaciones? Gracias

Rafarunner ha dit...

Por cierto, aunque llegué reventado me lo pasé increible. Era mi primera carrera de montaña y pienso repetir. Gracias a todos por la organización y la simpatía. Era como estar en casa.

Anònim ha dit...

Bones felicitar la organització per la cursa!
També recordar al dorsal 356, que segurament per error et vas emportar la meva bossa d'obsequis, amb la sorpresa que a dintre i habia un rellotge GARMIN FORERRUNER 305, si llegiu això i/o el coneixeu que es posi en contacte amb mi. Miquel 696288634

MIQUEL (339) ha dit...

BONES, ESCRIC PER AGARIR A L'ANNA PASCUAL PER RETORNAR-ME EL RELLOTGE, GRÀCIES ANNA, GENT COM TU I EN JAUME FAN QUE L'ESPORT I LA MUNTANYA ENCARA SIGUIN MILLORS.

MIQUEL (339) ha dit...

BONES, ESCRIC PER AGARIR A L'ANNA PASCUAL PER RETORNAR-ME EL RELLOTGE, GRÀCIES ANNA, GENT COM TU I EN JAUME FAN QUE L'ESPORT I LA MUNTANYA ENCARA SIGUIN MILLORS.