dimarts, 24 d’agost del 2010

TERRA D'INDIKETES

Ja tenim aquí una nova edició del Terra d'Indiketes del Matxacuca que es disputarà durant el pròxim cap de setmana, dia 28 i 29 d'agost. Aquesta segona edició hi ha alguna que altra novetat i nous recorreguts que no deixarà indiferents als participants de les proves.

La competició començarà el dissabte 28 d'agost a les nou del matí, quan no fa calor, amb la disputa de  la cursa de muntanya de Sa Guilla. Seran de 20 a 21 km aproximadament amb un recorregut de gran vellesa i dificultat, no oblideu no que no és el mateix còrrer a l'hivern que al mes d'agost. Destacarem en els primers kilòmetres la pujada als Carcaixels de Sta. Cristina d'Aro que segur que us agradarà. També durant el dissabte es disputarà el campionat d'escalada Es Lluert al Pavelló de Santa Cristina d'Aro.

El diumenge continuarem amb la cursa de btt, La cursa del Pollastre, tot un clàssic de l'estiu. Com cada any haurà diferents recorreguts per a tots els gustos: la cursa infantil el pollet, la volta curta de la gallina i la cursa reina el pollastre.

Com a novetat aquest any haurà una classificació combinada amb els temps acumulats de la cursa Sa Guilla i El Pollastre, una duatló de muntanya disputada en dos dies. El guanyador serà l'Indiketa de Ferro fins a l'any 2011, quan tindrà l'oportunitat de revalidar el títol o tindrem un de nou.

Us esperem a tots aquest cap de setmana, teniu més informació a l'enllaç Terra d'Indiketes que teniu a la dreta.