dimarts, 3 de febrer del 2009

Fem funcionar el Blog?

Crec que seria bo per tots nosaltres, companys del club, que li donesim una enpenta al blog, ja sigui per formular alguna pregunta com penjar un escrit o trovar companys de sortida.

Espero que el feu servir el mes posible i no desistiu encara que els escrits acavin siguent senpre dels mateixos.

Aprofito per fer un recordatori del piscolavis que gracies al nostre aventurer Salvador Ribot, ens deleitara l'Hostal can Barnes el proper divendres dia 6 a les 19 hores, allà encoratjarem al nostre aventurer per afrontar la propera batalla que lliurarà, la Yuckon Artic Ultra una cursa de 480 km sobre el glaç de Canada i Alaska. Força Salvador.


Quico Amador.

2 comentaris:

Fred de l'Ari ha dit...

Tens rao, em d'aprofitar aquesta eina per estar mes comunicats entre tots.

Teniu algun gos que us agrada treure a passeig??

Coneixeu http://www.moviendolacola.org/ ???

Espero que us agradin les fotos i els escrits que hi fem.

Força Salvador i força Matxacuques !!!

Ari

Anònim ha dit...

Tenia moltes ganes d'enviar una petita paraula per dir gràcies pels punts fantàstic que està escrivint en aquest lloc. El meu temps de recerca d'Internet té al final ha honrat amb idees molt bones per a l'intercanvi amb els meus amics. I 'd expressar que molts dels visitants del lloc que ens són realment molt dotat que hi ha en una comunitat notable amb persones precioses amb tants punts útils. Em sento molt afortunat d'haver utilitzat la seva pàgina web i esperem que els moments més divertits que moltes de llegir aquí. Moltes gràcies de nou per un munt de coses.