dimecres, 8 d’agost del 2007

Cresta de Cregüeña (8 de juliol de 2007)

Cresta de Cregüeña

El passat 8 de juliol de 2007, quatre socis del club hem realitzat aquesta cresta propera a l'Aneto.
En Salvador, Pinyó, Marc i Sergi fem l'aproximació des del pont de Corones fins a l'estany superior de Corones on fem nit. Es comença l'ascenció pujant per la part més fàcil de l'agulla Juncadella (3021 m) i tornant a baixar-la per enllaçar a la cresta i pujar a l'agulla de Cregüeña (3043 m) tot començant a grimpar.

Un cop al cim, ràpel fins a a un petit coll on es comença un llarg d'escalada de IV grau que protegim amb friends i que ens durà seguint el fil de la cresta fins a l'agulla Haurillon (3075 m).



Des d'aquí 2 ràpels fins a la part horitzontal de la cresta. Ja només queda la pujada a tota cresta fins al pico Maldito, però per falta de temps, decidim abandonar en aquest punt per no perdre el bus de baixada cap a Benasque.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Vaig aprendre molt