dissabte, 10 de desembre del 2011

Es tanca la II Marató de l'Ardenya amb un èxit de participació.

Amb un total de 550 participants entre les tres curses es tanca la segona edició de la Marató de l'Ardenya amb petites modificacions en el recorregut però mantenint un traçat bastant exigent amb trams de pista, corriols, trialeres, grimpades i rius que ha fet gaudir d'allò més a tothom. En aquesta nova edició s'havia incrementat el nombre de participants però tot i així, dues setmanes abans es van exhaurir, cosa que agraïm a tothom la confiança depositada amb la nostra cursa. A les 08:30 es donava la sortida a la Marató, amb 209 inscrits. La cursa ha estat protagonitzada pels corredors del Matxacuca Roberto Sancho i Dani Cazalla i pel corredor del TR Running Rafa Cañizares. Aquests tres corredors s'han destacat de la resta de corredors ja des de els primers kilòmetres i no ha estat fins a l'últim ters de la cursa quan els dos corredors del Matxacuca s'han pogut distanciar de Rafa Cañizares per entrar junts a meta seguits a pocs segons del corredor del TR Runing. D'aquesta manera victòria per a Dani Cazalla i Roberto Sancho amb el mateix temps, 3h57'49"  i tercera posició per a Rafa Cañizares. En categoria femenina Olga Mankó s'ha imposat amb autoritat per davant de Berta Moreno i Sara Novell.
General homes:
1.- Dani Cazalla - Matxacuca        3h57'49"
2.- Roberto Sancho - Matxacuca  3h57'50"
3.- Rafa Cañizares - TR Running   3h58'09"

General Dones:
1.- Olga Mankó - UEC Anoia         5h15'44"
2.- Berta Moreno - CEI Catalunya  5h28'48"
3.- Sara Novell - CE St Celoni        5h33'38"

A les 09:30 es donava la sortida de la mitja marató, amb 261 corredors i també amb un trio protagonista a les posicions capdavanteres, Javi Delgado, el ciclista Marc Trayter i el Matxacuca Òscar Carrasco. Ja a les primeres rampes s'han distanciat de la resta de participants i al cim de Montclar passaven per aquest ordre, tots tres a poca distància l'un de l'altre. Javi Delgado arribava amb més d'un minut de diferència al kilòmetre 13 i la lluita estava entre l'Òscar i en Marc que marxaven junts. Al final victòria de Javi Delgado del Spiridon, seguit d'Òscar Carrasco i just darrera d'ell en Marc Trayter. En categoria femenina victòria de Laia Cuevas seguida de la Matxacuca Paloma Lobera que reapareixia després de la seva baixa per maternitat d'aquest 2011. Completava el podi la corredora Anna Buxó. També volem destacar la gran cursa que va disputar la corredora vasca Leire Fernandez, premi a la corredora més jove, que va acabar a la setena posició final amb un temps de 2h11'.

General Homes:
1.- Javi Delgado - Spiridon   1h29'23"
2.- Òscar Carrasco - Matxacuca   1h 31'10"
3.- Marc Trayter - Radikal Bikes   1h31'15"

1.- Laia Cuevas                             2h00'45"
2.- Paloma Lobera - Matxacuca    2h02'24"
3.- Anna Buxó - Xaloc                  2h04'19"

I mitja hora més tard de la mitja marató es va donar la sortida a la cursa popular de 10km, la victòria en categoria masculina va ser per  Fèlix Castillo que es va imposar a l'esprint per davant de  Pedro Pinto. En categoria femenina victòria per a Alba Segura amb un temps de 52'52".
CLASSIFICACIONS

Volem agrair a tots els corredors, col·laboradors, patrocinadors, acompanyants i en definitiva a tota la gent que ha fet possible que aquesta segona edició hagi estat un èxit total. Contiuarem treballant per millorar de cara a la tercera edició i resoldre les possibles errades d'aquesta edició i estem oberts a les vostres crítiques constructives i suggeriments.