dimarts, 27 de juliol del 2010

Cursa de Santa Cristina d'Aro

Aquest dissabte passat es va disputar una nova edició de la cursa de Santa Cristina d'Aro, tot un clàssic de les curses estivals i que va comptar amb la participació de 361 corredors entre els quals corrien els nostres Matxacuques Roberto Sancho i la Paloma Lobera, tots dos van tenir una destacada actuació.
La cursa tenia un recorregut de 7.7 km i la victòria final va ser pel corredor del Costa Brava Oumrim Jamal amb un temps de 24'06". En segona posició el corredor local Jaume Quintana de l'Associació Palamós-Calonge amb un temps de 25'53 i va completar el podi l'Òscar Rodríguez del C.A.Calella a només dos segons del segon. En Roberto va finalitzar en la sisena posició i posa punt i final a la seva preparació de la Ultra Trail de l'Aneto d'aques pròxim cap de setmana.
Gran actuació de la Paloma Lobera que va finalitzar en la segona posició i torna a fer podi en una cursa. La guanyadora va ser Mª Carment Auñon de Unió Colomenca amb un temp de 29'14", segona la Paloma amb un temps de 30'52" i tercera Anna Cos del Corredors.cat amb un temps de 31'06".
La pròxima setmana us inforarem dels resultats de la Ultra Trail de l'Aneto on el Matxacuca estarà representat per en Daniel Cazalla i en Roberto Sancho.