diumenge, 18 d’abril de 2010

Òscar Carrasco acaba 4t a la IV Cursa Alta Segarra de Sanaüja

Òscar Carrasco acaba 4t a la IV Cursa Alta Segarra de Sanaüja. Ja tenim aquí la nova temporada i la cursa de Sanaüja donava el tret de sortida a una nova edició del Circuit Català de Curses de Muntanya i Òscar Carrasco va acabar en la 4a posició final després de 24.3 km i 1200 metres de desnivell positiu i 2h15'25 de carrera.

La cursa s'iniciava puntual a les 09:15 del matí amb una lleugera pluja intermitent i els prop de 200 inscrits enfilanaven una pista cap el Castell de Ribelles, ja ens els primers kilòmetres un grup de deu corredors es va destacar de la resta. La pujada al Castell ja va definir les primeres posicions, dos escapats a la 1a i 2a posició i darrera un grup de quatre corredors on es trobava el nostre corredor.
En el primer pas per Sanaúja, km 7, l'Oscar pasava una mica despenjat del grup per començar una nova pujada per dirigir-se al punt més alt de la cursa, Pedrafita, km 12 aproximadament. A partir d'aquí terreny trencacament amb constants pujades i baixades fins arribar al poble de Llobera, km 16. En aquest pas l'Oscar s'havia recuperat una mica havia remuntat una posició i pasava molt aprop de quart classificat. El corredors tornaven a baixar per tornar a pujar a Les Cots de Lloberola, km 18. Moment clau de la cursa ja que l'Òscar aconsegueix atrapar al quart classificat i a la baixada cap el Cucurull van ser atrapats per darrera per un corredor que ràpidament va agafar distància. Última pujada al km 21, un dels dos escapats que lideraven la cursa va punxar i darrers tres km de fals planers, la situació de cursa en aquest pas va ser la classificació final de la cursa, guanyador Sergi Rodríguez 2h10'38, segon Manu Sanchez 2h14'37, tercer Pere Aurell 2h15'10 i darrera seu a només 15 segons Òscar Carrasco amb un temps final 2h15'25.
Finalment no va poder participar en aquesta cursa Paloma Lobera degut a unes molèsties musculars i va decidir recuperar la cama completament per estar a punt per a la pròxima. Cal destacar també l'assistència tècnica en cursa a càrrec de Susanna Jimenez que es va desplaçar per tots els punts de control.

Pròxima cita, dia 2 de maig, cursa de Sant Amand a Ripoll, on iniciaran la temporada Dani Cazalla, Josep Labrador i Paloma Lobera per deixar els colors del Matxacuca molt amunt.

1 comentari:

Quico Amador ha dit...

Felicitats, cada dia estic mes convençut que sentirem parlar de tu aquesta i les properes temporades, força i cap a Ripoll.