dimarts, 20 de desembre del 2011

Més calendaris 2012

La FEEC va fer públic la setmana passada la creació de la primera Copa Catalana de Curses d'Ultraresistència. Després de la bona acceptació que ha tingut aquest 2011 la primera lliga de l'especialitat, la FEEC donant continuitat crea aquesta Copa de la mà de LAFUMA com a protrocinador. El campionat constarà de 4 proves i també haurà el Campionat de Catalunya de l'especialitat.

28 i 29 d'abril   II Ultra Trail de Barcelona
2 i 3 de juny     III Ultra Trail Coll de Nargó
30 de juny i 1 de juliol la  XXII Travessa Núria-Queralt
15 i 16 setembre  Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada

Campionat de Catalunya: el 16 i 17 de juny III Ultra Trail Emmona de St. Joan de les Abadeses.

Mes ínformació: I Copa Catalana ultraresistència


Continuant també amb les ultres, el passat dia 15 de desembre es va presentar la I Ultra Matagalls-Montserrat que es disputarà el dia 16 de juny de 2012. Neix aquesta nova prova per donar acollida al gran nombre de corredors que cada any prenien la sortida de la mítica travessa de l'excursionisme català. La prova  constarà de 101 km amb un temps màxim de 14 hores i estarà limitada a 300 inscrits.

ENLLAÇ CALENDARI OFICIAL 2012 DE CURSES DE MUNTANYA

Vídeo presentació
Vídeo 2 presentació

Més notícies referents a l'especialitat. Inscripcions obertes a la Transvulcania 2011 i com a gran novetat, la prova serà puntuable per a la copa del món 2012 de la federació internacional i comptarà amb la participació dels millors corredors de l'especialitat. Teniu més informació a l'enllaç de la cursa:

Inscripcions obertes també a la UTMB 2012, el divendres 16 es van obrir les inscripcions, també inscripcions obertes per la Ultra Trail d'Andorra i per a la Transalpine Run.